Nytt utseende på bloggen

Jag håller på att ge bloggen en liten ansiktslyftning. Den har ju sett likadan ut sedan starten i maj 2008 och jag kände att jag började bli lite trött på den gula bakgrunden.
Jag är inte hemma på webdesign och kodning och sånt… jag vet ju inte ens vad allt heter. Så jag är ganska stolt över att jag lyckades lägga in min egen bild som bakgrund. Det är mitt spritsmönster som också finns på hemsidan, men här i en annan färg. På hemsidan är mönstret större vilket egentligen inte alls var meningen. Men nu så kanske jag vågar mig på att försöka förminska mönstret även där, så att det blir lika.
Nåväl, det får vänta. Just nu känner jag mig nöjd över min ”seger” här på bloggen.

Det enda jag inte kan bestämma mig för, är om jag ska behålla liten text, eller gå över på en större…..

Någon som har synpunkter på utseendet??

Dela gärna min sida:

9 thoughts on “Nytt utseende på bloggen

  1. Jag håller med samtliga 🙂 Jag röstar på den stora texten, lättare att läsa för oss som inte har helt skarp syn längre 😉

    Jenny

  2. Jättesnyggt Gunilla! Ser stilrent och elegant ut, när det gäller storleken på bokstäver så skulle jag satsa på den större stilen, den är lättare att läsa.
    Hoppas att vi ses en sväng i september?!
    Kram
    Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.