Dop Victoria Frilagd

Anders & Therese _HR1

Varje tårta jag gör är unik, och därför lämnar jag prisuppgift för varje enskild tårta efter att jag fått veta ungefär hur du vill att just din tårta ska se ut, hur den ska vara konstruerad och vad den ska innehålla. Priset är baserat på den arbetstid jag beräknar för tårtan. Alla delar av tårtan tillverkas för hand, från bottnar och fyllning till minsta lilla dekoration.

Som en indikation kan nämnas att grundpriset ligger från 95 kr/bit och uppåt. Sedan tillkommer kostnad för dekorationer och utsmyckningar. En konstruerad bröllopstårta i flera våningar hamnar oftast från 120 kr och uppåt. Vill du att gästerna ska ha små individuella bakverk kan man välja minitårtor som kostar från 160 kr/st. Minsta antal man kan beställa av minitårtor är 20st.
Minsta tårtan (1 vån) som går att beställa är 20 bitar. Jag kan göra mindre tårtor än så, men räkna med en lägsta startkostnad på 1900 kr.
Vi kan också göra lite enklare tårtor, med t.ex endast en ätbar bild och inga andra dekorationer och de startar på 75 kr /bit.

Är du intresserad av att beställa en tårta, hör av dig till mig med vilket datum det gäller. Eftersom allt görs för hand och därmed är tidskrävande, åtar jag mig endast ett fåtal beställningar åt gången. 
Tala också om hur stor du vill att den ska vara, till vilket ändamål och om det är något särskilt utseende du har tänkt dig, så återkommer jag till dig med en prisuppgift. Tårtorna betalas alltid i förskott senast en vecka före leverans. Vid större arbeten görs en delbetalning vid beställning.

Konsultation per telefon och/eller e-mail ingår alltid kostnadsfritt. Vill du träffa mig för en personlig konsultation kan det ske efter avtalad tid och kostar 600 kr/timme.

Förutom tårtor gör jag också dekorerade cookies, cake pops, chokladpraliner, hela dessertbord samt smörgåstårtor.
Det går inte att beställa endast lösa dekorationer eller figurer.

OBS. Tårtorna hämtas i Kristinehamn, men vi kan hjälpa till att arrangera transport inom närområdet. Tag kontakt för prisuppgift.

Telefon: 0550-10550
E-mail: gunilla.wall@sockerslottet.com