Frakt till andra länder än Sverige

Jag vill bara informera om att jag tyvärr varit tvungen att justera webbutiken så att det inte länge går att handla från något annat land än Sverige. Jag har ju tidigare haft kunder från alla våra nordiska grannländer, vilket är jättekul. Men tyvärr har min leverantör av webbutiken en brist bland de funktioner de erbjuder och det är att man inte kan ha olika frakttarifer för olika länder.
Nu när jag i somras bytte fraktbolag och kunde sänka fraktavgifterna avsevärt med två olika enhetsfrakter för inrikes sändningar, innebar det tyvärr att priserna för utlandsfrakt blev heltokiga och jag kan alltså inte styra detta själv.

Så tillsvidare kan man bara handla inom Sverige. Jag beklagar verkligen detta.
Jag hoppas dock att min leverantör kommer att ha en lösning på detta någon gång i framtiden, så att jag kan erbjuda utlandsfrakt igen. I annat fall som ska se över om jag eventuellt ska byta leverantör.

Dela gärna min sida:

One thought on “Frakt till andra länder än Sverige

  1. Jeg har akkurat oppdaget deg Gunilla! Du er utrolig dyktig og jeg skulle så gjerne hatt muligheten til å bestille varer fra deg..
    Jeg håper virkelig du finner en løsning, slik at vi som ikke bor i Sverige også kan få benytte din webshop!
    Takk for inspirerende blogg 🙂
    Kram Anneli <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.