Ännu en varm dag med pyssel i köket. Dessa jordgubbstryfflar ska följa med till mosters kalas i helgen. De är gjorda på en blandning av mörk choklad och mjölkchoklad med jordgubbspuré och frystorkade jordgubbsbitar.
Pralinerna får sällskap till kalaset av kakorna jag gjorde igår, och en stor laddning macroner. Macronerna är fyllda med en italiensk marängsmörkräm med jordgubbspuré. Fantastiskt goda. (Som tur var blev det ett par stycken överexemplar.)
Jag hade verkligen lust att duka upp ett riktigt fint desserbord, men tiden räcker inte till. Så det blev bara en sån här, lite tråkig, samlingsbild på godsakerna.
Allt ser ju hur gott ut som helst, låter gott med jordgubbspuré i macarons och jordgubbspralinerna ser verkligen mumsiga ut
Vad mumsigt allt ser ut. Har precis börjat baka på allvar och går en massa tårtkurser för tillfället. Din blogg är en fröjd för ögat, massa härlig inspiration.
Vilka fina små sötsaker, de ser verkligen goda ut!
Superfint!!!
Gud, vad gott och vackert!