Tårtbeställning:

Varje tårta jag gör är unik, och därför lämnar jag prisuppgift för varje enskild tårta efter att jag fått veta ungefär hur du vill att just din tårta ska se ut, hur den ska vara konstruerad och vad den ska innehålla. Priset är baserat på den arbetstid jag beräknar för tårtan. Alla delar av tårtan tillverkas för hand, från bottnar och fyllning till minsta lilla dekoration.

Då arbetet med en tårta startar långt i förväg, är det oftast inte möjligt att göra några större ändringar i en beställning. Skulle man vilja ändra på sin beställning kan det komma att innebära en ökning av priset. Tag kontakt så fort som möjligt så ser vi vad som går att lösa.

Tårtor hämtas i Sockerslottet vid en tidpunkt som överenskommits på förhand. Leverans kan också arrangeras och pris lämnas på det separat.
Vid hämtning av en tårta övergår ansvaret till köparen. Vi lämnar dock instruktioner på hur en tårta ska förvaras, transporteras och hanteras på bästa sätt. Även instruktioner om hur den ska serveras ingår, och de ger vi gärna direkt till den/de som ska skära upp tårtan.

Tårtorna betalas alltid i förskott senast en vecka före leverans. Vid större arbeten görs en delbetalning av 50% vid beställning.

För enklare tårtor kan en beställning avbokas kostnadsfritt fram till en vecka innan leverans/hämtdatum. Därefter debiteras 20% av priset. För bröllopstårtor eller större beställningar är beställningen bindande vid beställningstillfället. Skulle man behöva avboka en sådan beställning debiterar vi 50% av priset fram till en vecka innan leverans/hämtdatum. Därefter 100%

Vid lån av tårtställning, tårtkniv eller liknande utrustning, ska de returneras i oskadat och rent skick inom 3 dagar efter ert evenemang/kalas, såvida inte annat överenskommits. Vid skada eller förlust av utrustning debiteras hela kostnaden för den.

Vi reserverar oss för eventuell sjukdom, då en tårta kan komma att behöva avbokas. Information om detta lämnas snarat möjligt, och om avbokning behöver ske återbetalas hela det erlagda beloppet.

Kurser:

Din plats är bekräftad först då kursavgiften är betald. Väljer du förskottsbetalning bör du göra betalningen snarast möjligt för att inte riskera att kursen blir fulltecknad. Anmälan är bindande tre veckor innan kursdatumet, och kan därefter ej avbokas. Dock är anmälan inte personlig och kan därför överföras till en annan deltagare. Vid för få anmälda kan en kurs komma att ställas in och då betalas hela kursavgiften tillbaka.