Inför finalen i Det stora tårtslaget

Efter lite extra lång väntan är det så äntligen dags för finalen i Det stora tårtslaget.

När jag minns tillbaka till de där dagarna då det spelades in, minns jag hur otroligt sliten jag kände mig efter det femte avsnittet. Det hade varit en ganska krävande period, med fem tårtutmaningar på rad, i en varm inspelningsstudio med allt annat än perfekta tårtförhållanden. På något sätt gick tiden med fokus inställt på utmaning efter utmaning och siktet inställt på att ta sig till final. Att inte behöva åka hem innan hela tävlingen var över, och att inte behöva lämna de övriga tävlingsdeltagarna.

När så detta stod klart – jag var vidare till final! då insåg jag hur trött och sliten jag faktiskt var, och att det nu var dags att ladda om ännu en gång. En sista gång. Och ge allt!

Finalen var speciell att spela in. Vi var bara tre personer i studion där vi från början varit åtta och stämningen var därmed annorlunda. Men så var det ju final, och sista gången någon av oss skapade tårtkonst på Siggesta gård.

Missa inte finalen kl 21.00 på Sjuan imorgon torsdag!

Finalisterna

De tre finalisterna, Jag, Ed och Johanna.

 

Dela gärna min sida:

One thought on “Inför finalen i Det stora tårtslaget

Comments are closed.