Sveriges bästa tårtdesigner 2016

Vilken underbar känsla att finalen äntligen sänts. Jag har ju vetat att jag vann Det stora tårtslaget i över ett halvår nu och har bara väntat på att alla andra skulle få reda på det också.

Det var riktigt spännande även för mig att se finalen när den sändes häromdagen. Och jag blev faktiskt lika rörd hemma i TV soffan som jag blev när jag vann under inspelningen. Jag hade på något sätt trott att jag skulle ta det med ro, och vara fullt förberedd på hur det skulle vara att alla får reda på vinnaren. Men det visade sig att jag inte var fullt så förberedd. Framförallt inte förberedd på den fullkomliga storm av gratulationer och uppmärksamhet som pågår. Mina kanaler i sociala media har fullkomligt kokat sedan finalen och jag har fullt sjå att hinna läsa alla kommentarer och gratulationer som strömmar in. Jag inser ju att det inte finns en chans att hinna svara på allt, men jag vill åtminstone läsa allt.
Jag vill passa på att här och nu tacka alla ni underbara tittare som hejat på mig, och som tagit sig tid att visa sin uppskattning till mig på olika sätt. TACK! Jag är ödmjukt tacksam och rörd över er respons och engagemang!

Jag hade från början tänkt göra ett långt blogginlägg här och berätta allt om inspelningen av finalen. Men jag inser att det kommer att bli ett oändligt långt blogginlägg, så jag har beslutat att portionera upp det lite i flera inlägg. Så håll ut, det kommer mer om finalen,  min finaltårta och hela inspelningsupplevelsen.

helbild utdelning

 

Dela gärna min sida:

One thought on “Sveriges bästa tårtdesigner 2016

  1. Game on
    Du är fantastisk! Utmaning på spritsnings accepterad…skulle vara super skoj
    Kram / Annette ❤️

Comments are closed.