Min nya logotype

Äntligen, äntligen så har jag fått ett ordentligt designprogram på plats! En ”riktig” logotype och hela paketet med nya visitkort, etiketter etc.
Programmet kommer att implementeras successivt, och först ut är mina visitkort, brevhuvuden och etiketter. Inom kort kommer man att se förändringar på hemsidan och webbutiken. Bloggen tror jag ska få vara kvar i sitt nuvarande utseende.

Det är den mycket talangfulle formgivaren Johan Stiernspetz på Talking Design som gjort logotypen efter mina idéer, och satt ihop designpaketet så som bara han kan. Dessutom har han lyft ett av mina spritsmönster så fint. Man ser det i bakgrunden på visitkortet nedan. Tack Jozzi för ditt stora tålamod med en petig kund!

Som en kontrast kan jag visa de så kallade logotyper som jag själv petat ihop tidigare. En del känner säkert igen dem. Ganska OK, men inte alls genomtänkt. Finns väl en anledning till att jag designar tårtor och inte håller på med grafisk formgivning. Bäst är ju om vi var och en får hålla på med det som den är bäst på. Tack igen Jozzi! 😉

Dela gärna min sida:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.