Äntligen – Tate & Lyle

Jag är så glad, äntligen har jag hittat var jag kan få tag på Tate & Lyle florsocker här i Sverige. Detta är det absolut bästa florsockret för kristyr, då det är väldigt finkornigt och gjort helt och hållet på rörsocker. Ska man göra avancerade kristyrarbeten är detta enda alternativet för mig.
The English shop med butiker i Göteborg och Stockholm har produkten. Dessutom har de en webbutik, så det är lätt att bara skicka efter!
Förmodligen kommer de också att ha den färdiga Royal Icing mixen i sortimentet framöver. Det är den lila förpackningen, där äggvita redan ingår och det är bara att blanda med vatten. Helt perfekt när man bara behöver en liten mängd kristyr.

Dela gärna min sida:

One thought on “Äntligen – Tate & Lyle

  1. Vilken underbar blogg, jag blev helt till mig! Bra tips och fantastiska tårtor! Jag har lagt till dig som länk på min blogg, hoppas det är okej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.