Tårta med Broderie Anglaise

Det blev äntligen lite tårtbakning i helgen som gick. Det blev dock inte någon påsktårta utan en födelsedagstårta till min mamma som fyllde år på självaste påskafton. Jag ville gärna passa på att göra lite Engelskt broderi, eller Broderie Anglaise som låter så mycket finare på något sätt. Samtidigt använde jag ett prov på en ny färg på den härliga marsipanen jag har i butiken. En ljust syrenlila, som verkligen är jättefin. (kommer snart i butiken)
Innehållet i tårtan var ljusa bottnar med björnbärsmousse och lite choklad, och som en händelse som såg ut som en tanke, så matchade fyllningen utsidan alldeles förträffligt. (Det var inte alls gjort med avsikt, men den var alltså lika läckert lila på insidan).
Bild på hela tårtan finns i mitt galleri.

Dela gärna min sida:

One thought on “Tårta med Broderie Anglaise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.