Stängt i butiken & Höstkampanj

Nu stänger jag butiken ett tag, närmare bestämt två veckor, för att dra ut i stora världen. Tyskland och Brasilien står på programmet. Under stängningen erbjuds 10% rabatt på alla beställningar i butiken. Men kom ihåg att använda rabattkoden Höstkampanj när du kommer till kassan, annars dras inte rabatten av.

Jag kommer att vara svår att nå per telefon, men ska försöka följa med på e-mail. Så har ni frågor skriv gärna ett mail. Jag tar också emot kursanmälningar i denna period, så funderar du på att anmäla dig, fundera inte för länge. Jag har bara två kurstillfällen i höst och båda kurserna fyller upp snabbt.

Obs. Höstkampanjen avslutades 17/9 Obs.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *