Små, små tårtor

Så har just ännu en leverans bröllopstårtor gått iväg. Denna gång små minitårtor. När man ställer dom samman i ställningen så blir det så fantastiskt sött. På något sätt så blir de sötare av att vara flera.
Denna bild var lite kul, påminner lite om terassodlingar. Bild på alla tårtorna tillsammans finns i galleriet.

Men ack vad slitsamt det är att göra dom. Det tar ju väldigt, väldigt lång tid och det är monotont, ensidigt arbete som i många moment inte kan göras sittandes. Det har varit långa arbetspass och det känns verkligen av i rygg och nacke idag.
Jag tror nu också att detta var sista gången jag gjorde minitårtor i denna omfattning. Det är helt enkelt inte värt det.
Jag önskar verkligen att jag hade en hängmatta idag, det känns som något min kropp skulle mått bra av. Men det får bli solsäng istället. Borde fungera det med.

Dela gärna min sida:

7 thoughts on “Små, små tårtor

 1. Fantastiskt vackert. Det verkar dock som din länk till galleriet inte fungerar.. Är jätte nyfiken på att se allt tillsammans. Jag är nyfiken på vilken pulverfär du använt på de gröna bandet på tårtan så den ser så skimmrande ut? jätte fin detalj

 2. Hej Carola,
  Tack för att du påpekade den felande länken. Nu är det tillrättat. (Galleriet med alla mina tårtor finns på http://www.gunillawall.se)

  Jag har inte använt någon pulverfärg alls på banden, och ingen lyster heller. Hmmmm… är det tårtan i det förra inlägget du menar? De banden skimrar, dessa gör det inte.
  I sådana fall är det Silk Pearl Crushed Pine, samt pärlemorspray.

  /Gunilla

 3. Hej måste säga att detta var helt fantastiskt! Ska gifta mig nu i mars och har haft funderingar om tårtan hur länge som helst, och detta är den perfekta lösningen och är även glad att du skrev att det var jobbigt så man inte får sig en chock när man sitter där. Din blogg går direkt till favoriterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.