Midsommarblomster på pinne

Jag har knåpat ihop en hel blomsteräng av cake-pops för dagens och kvällens festligheter. Från början var tanken en stor prästkrage på varje pop, som tillsammans skulle ”bindas” ihop till en sommarbukett. Men det kändes alltför riskfyllt med de sköra kronbladen stickandes en bit utanför kakbollen. Det kan också bli fråga om en viss transportsträcke per båt idag, så jag kände att jag tog på mig alltför mycket oro och huvudvärk med den lösningen. Istället gjorde jag 190st ytte-pyttesmå prästkragar som inte sticker ut lika mycket. Och de blir arrangerade som blomsteräng snarare än bukett. Mer praktiskt och lätthanterat och minst lika sött.

Hoppas ni alla får en riktigt härlig midsommar och inte för mycket regn i sillen. Här ser det faktiskt riktigt lovande ut. Ganska varmt och regnfri prognos!
Dela gärna min sida:

One thought on “Midsommarblomster på pinne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.