Ett prestigefyllt uppdrag

Denna beställning tog mycket energi i anspråk, både tids- och tankemässigt. Men vilken härlig känsla det är när man står där med den färdiga tårtan och känner sig både nöjd och stolt!
Den ska levereras imorgon, så därför har jag inte lagt upp den i mitt galleri ännu. Kunden ska få se den först… Men här är ändå en liten tjuvkik.

Uppdatering 23 oktober: Nu finns bild på hela tårta i företagsgalleriet.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Ännu en doptårta

Det är visst många som döper sina barn just nu, detta är andra doptårtan på kort tid som jag gör till en liten flicka. Det blir en till doptårta senare i år och den är till en pojke. Ska bli skönt att jobba i ljusblått då, för just nu känns det som det varit lite mycket rosa ett tag. Dock tog jag med lite andra färger på denna, bara för att balansera allt det rosa.

Bild på hela tårtan finns i mitt dopgalleri på hemsidan.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Rosenkursen tillbaka i november

Har du lust att lära dig hur man gör riktigt fina marsipanrosor? Nu kommer chansen igen, då jag satt in en kurs igen den 26 november. Mer information om mina kurser finns på min hemsida.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Doptårtan

Nu har dopet varit och tårtan jag gjorde blev riktigt bra. Det är alltid lite nervöst när man ska resa bort och göra tårta. Jag är ju van att arbeta i min egen lokal där jag har alla mina verktyg tillgängliga. Och att transportera saker är alltid lite spännande…
Men allt gick bra och den blev jättegod. Här är en närbild.
Bild på hela tårtan finns i dopgalleriet på min hemsida.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Snart är det dop

Snart ska min lilla systerdotter, Lovisa, döpas, och hennes moster ska göra doptårtan. Här är en liten detalj som är färdig; ett av flera monogram som ska sitta på tårtans sidor. Det är gjort i kristyr i run-out teknik och spritsade snirklor. Bild på hela tårtan kommer senare.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Marsipan nallar

Igår modellerade vi nallebjörnar i marsipan. Härliga små figurer…. och jätteduktiga kursdeltagare!
Fler bilder från kursen finns här.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Medverkan i radioprogrammet Honung

Idag var jag med i radioprogrammet Honung i Sveriges Radio Värmland. För er som missade det när det sändes, så går det att lyssna på programmet i efterhand på Sveriges Radios hemsida. Inslaget med mig sändes 10.00-10.30.
Jag hade också med mig en tårta till alla på redaktionen, bild på den ligger här.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

En riktigt rolig tårta att göra

Ibland får man en beställning där man verkligen känner att man får vara riktigt kreativ. Oftast rör det sig om att kunden talat om vad de önskar sig, men man får sedan fria händer inom detta tema.

Bilder på en sån tårta ligger nu i mitt galleri, gjord till ett bröllop imorgon.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

Idag är jag med i tidningen

Häromdagen skrev NWT en jättefin artikel som är med i dagens tidning. För er som är intresserade går artikeln att läsa på NWT’s hemsida, här.

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

International visitors

I have a fair amount of international visitors to my website on a regular basis. But I have noticed that during the last couple of days the number of international visitor has increased even more. It has probably something to do with the link from Louise’s blog Cakejournal.
Unfortunately I’m not keeping the English version of my website as updated as the Swedish, for which I’m really sorry. I will however make sure that the English gallery will be updated with all recent cake images within the next couple of days or so. In the meantime, the Swedish version is completely up to date for everyone to browse through.

And I’m also sorry that I have chosen to keep my blog in Swedish. I did consider making it in English, but in the end I decided to make it easier for the readers at home.
But please do feel free to e-mail me in English, should you have any questions or comments.

/Gunilla

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM