Ännu en doptårta

Det är visst många som döper sina barn just nu, detta är andra doptårtan på kort tid som jag gör till en liten flicka. Det blir en till doptårta senare i år och den är till en pojke. Ska bli skönt att jobba i ljusblått då, för just nu känns det som det varit lite mycket rosa ett tag. Dock tog jag med lite andra färger på denna, bara för att balansera allt det rosa.

Bild på hela tårtan finns i mitt dopgalleri på hemsidan.

Dela gärna min sida:

2 thoughts on “Ännu en doptårta

  1. Gud så söt!
    Ja jag är avis på dom som får sådana fina doptårtor till sina barn.. Får se hur vår doptårta blir i nov. Har hittat en tjej i Gullspång som kunde göra vår tårta men hur duktig hon är vet jag inte. Har inte sett något hon har gjort innan bara att hålla tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.