Butiksnyheter

Nu är butiken öppen igen efter den lilla semesterstängningen.
En nyhet är att man nu kan betala mot faktura. Samtidigt som detta införs tas möjligheten att betala mot postförskott bort. Så man har fortfarande tre betalningsalternativ, via Payson med betalkort eller internetbank, mot faktura eller genom förskottsbetalning.

Jag har nu lagt in den nya sockerpastan från PME i butiken. Jag har gjort flera tårtor den senaste tiden där jag använt denna sockerpasta, och jag är nöjd över förväntan med den. Lätt att arbeta med och i mitt tycke mycket god. Därför går jag nu helt över på denna istället för Snövit.
Skillnaden är inte stor mellan de båda. Ingen av dem innehåller gelatin, men då jag tycker att PME är lättare att arbeta med och jag dessutom kan hålla ett lägre pris på den så är valet egentligen ganska enkelt.
Det finns tyvärr inga små föpackningar av den, men om du är nyfiken så kan jag skicka en liten provbit. Skicka mig ett mail i sådana fall.
(Snövit kommer att finnas parallellt med dena nya sockerpastan en litet tag framöver.)

Dela gärna min sida:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
PINTEREST
INSTAGRAM

2 thoughts on “Butiksnyheter

  1. Dina bilder har gjort min dag! Har velat prova sugarpaste jättelänge men alla jag hittat har varit med gelatin och det är ju inte så kul om man är vegitarian, så jag ska nog köpa hem från dig nästa gång det blir tårtbak!
    Ha en underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *