Bröllop med spets och hortensia

Jag vet inte hur ni har det, men utanför mitt fönster visar termometern på 37 grader! Ok, det är på solsidan, på skuggsidan visar den bara 29.
luften står stilla, ingen vind alls, och det är egentligen för varmt att vara utomhus, ialla fall så här i stan. Bäst hade det varit att vara ute på sjön en sån här dag….
Men jag ska inte klaga, jag har det riktigt bra faktiskt, där jag sitter i mitt tårtkök och arbetar, med luftkonditioneringen på och härliga 22 grader. Jag har egentligen inget emot värmen, men det är för att få luften torr som jag har den påslagen. Det är helt omöjligt att jobba med tårtor när det är så hög luftfuktighet som nu.

Idag är det leverans av två tårtor. Den ena är färdig och hämtas snart, den andra levereras senare i kväll. Bilder på båda kommer upp i galleriet senare idag, jag vill ju inte ”avslöja” dom för tidigt… men här kommer en liten glutt i allafall.

Mjuka pastelliga toner, med spets och rosor och hortensia. Jag är jättenöjd med den. Kika tillbaka senare då det finns bilder på hela tårtan mot mörkblå bakgrund.. så snyggt.

Dela gärna min sida:

One thought on “Bröllop med spets och hortensia

  1. Tack Gunilla för tårtan du skapade till våran dotters bröllop, july 3, 2010. Den var både vacker och god. Alla gästerna tyckte den var helt fantastisk.

    Lena Henderson,
    Los Gatos, California

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.