Vilken överraskning – Jag är med i tidningen

Jag blev väldigt överraskad idag när jag talade i telefon med en kund. Hon berättade att hon läst om mig i tidningen. Jag trodde först hon menade någon av de artiklar som skrevs i fjol, men nej, det var visst i nyaste numret av Hemmets Veckotidning.
Hmmmm, jasså, säger du det? Hur sjutton kan de ha skrivit något om mig utan att jag vet om det ?? Tänkte jag….
Så fort iväg och köpa Hemmets Veckotidning, och jo mycket riktigt, där var minsann en blänkare om mig. En förkortad version av den artikel som skrevs i Nya Wermlandstidningen i september fjol. (Och en fruktansvärt dålig bild av mig…)
Det var i en sektion som heter Sverige runt och tydligen har de plockat från tidigare publicerat material i andra medier. Förstår inte riktigt hur det fungerar… men kul är det ju!
Men det står att jag nyligen vann Scandinavian Cake Show, och det känns kanske lite out-of-date med tanke på att det snart är 9 månader sedan. Hur som helst så är det alltid jättekul att se sig själv och sina tårtor i tidningen, även om bilden av mig kunde varit bättre. (Jo, jag är väl lite fåfäng)

Och som en liten revival kör vi bild i repris – närbild på min vinnartårta:

Dela gärna min sida:

One thought on “Vilken överraskning – Jag är med i tidningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.