Utlottning

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Jag har ju lagt upp nya produkter i butiken hela hösten och fler nyheter är på väg in. Därför behöver jag göra plats i hyllorna.

Dessa färgpennor (med ätbar livsmedelsfärg) hade jag till försäljning tidigare men valde nyligen att lägga upp ett annat märke i butiken. Och det är ju dumt att dessa ligger hos mig till ingen nytta. Därför lottar jag ut hela 8 st set med fyra pennor i färgerna svart, röd, gul och mörkgrön.

2 av vinnarna får förutom setet med färgpennorna även en av dessa bakformar. Den ena är i form av en nalle och den andra en gunghäst.

Vill du ha chansen att vinna färgpennorna och kanske även en bakform?

Lämna en kommentar på detta inlägg senast kl 19.00 på söndag den 21 november. Vad du skriver i din kommentar spelar mindre roll, men glöm inte att skriva med din e-mail adress. (inlägg med reklam eller förolämpningar – jodå, det förekommer – plockas bort). Vinnarna dras slumpmässigt- Din kommentar är din lott. Vill du ha större vinstchans? Länka till tävlingen från din blogg så har du en extra lott.

Jag tar kontakt med de 8 vinnarna per e-mail på söndag kväll.

Lycka till.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Dela gärna min sida:

107 thoughts on “Utlottning

 1. Snart ska jag ge mig in på Converse skor… då skulle såna pennor vara bra o ha. Och aldrig att jag tackar nej till söta bakformar 😉

  Länkar också från min blogg 😉

 2. Hej! självklart skulle jag vilja vinna dessa pennor o formar med förståss. De skulle vara till stor hjälp när jag tillsammans med mina två barn, Elin 11 o Erik 9 ska baka nåt fint.
  Vilken härlig blogg du har! kramizar Sofie

  sofie_helge@hotmail.com

 3. Kul med tävling, självklart vill jag vara med. Lite fler hjälpmedel skadar ju aldrig.

  Hoppas även att någon gång kunna få till en tårta som är i närheten av de underbara konstverk du skapar, jag bara ÄLSKAR dina bakverk.
  /Anna
  annaogren@hotmail.com

 4. Oj, vilken rolig tävling! Jag har sex barn och vi älskar att baka, men såna pennor har jag aldrig sett. Det vore jätteroligt att prova till julbaket.

 5. Bara en lott till mig tyvärr, men jag hoppas ändå.
  Förra året bakade jag en lejontårta till min dotter, men eftersom jag inte lyckades hitta färgpenor i tid fick jag använda mig av marsipan färgsatt med kakao till ansiktet och kakaogrädde till manen. Ingen såg vad den föreställde och betyget efteråt blev: "den smakade chokladpudding"…
  Mvh Terese
  terese.rhodin@comhem.se

 6. Klart jag är med i denna fina tävling och håller tummarna hårt på vinst. Då ska min älskade dotter få vinsten i julklapp av mig. Hon skulle bli överlycklig, för hon älskar att göra fina tårtor. Hoppas!!!

  Kram Birgitta
  abrahamsson.b@hotmail.com

 7. Den vinsten vill jag verkligen vinna. Ska då ge min kära tjejkompis den bara för hon älskar att baka och så ställer hon alltid upp för mig. Det är hon värd. Hoppas nu på min tur!

  Mvh/ Stefan
  steffe732009@live.se

 8. Hittade Din länk genom en pappas dotter,är gärna med och tävlar. Lägger ut en länk på facebook, mycket imponerad av Din sida måste jag säga :)…/Angela

 9. Åååh, vilken tur jag har, som har hittat hit, en god vän tipsade! Min tös fyller 16 år nästa söndag, på första advent! Här kan jag absolut få tips och inspiration till födelsedagstårtan. Tack! <3 fr Maria Magdalena

 10. Hej!
  Hamnade här via en annan blogg.
  Vilken trevlig utlottning! 🙂
  Jag slänger mig med i sista timmen, och hoppas på tur. En lott.
  Ha det så bra!

  Hälsningar Nina C.
  nina.c.hall(at)gmail(dot)com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.