Tävling – vi fyller år!

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

I dag fyller webbutiken 1 år.
Butiken kom till från början endast för att sälja min första DVD kurs. Men samtidigt ville jag göra verktyg och material tillgängliga, så man kunde köpa allting på samma gång och kunna sätta igång direkt när man sett filmen. Det fungerade väldigt bra, och butiken byggdes ut mer och mer allteftersom tiden gick. Så i år kom min nästa DVD kurs och sortimentet fortsätter att växa. Och fler och fler hittar hit. Det är jättekul och inspirerande att tårtdekorering verkar var på sån frammarsch!

Tack alla som hört av sig till mig, med beröm för mina kurser, med frågor och funderingar, uppmuntran och glada hejarrop. Det betyder oerhört mycket för mig att veta att det man lägger så mycket tid på, uppskattas av så många.

VAR MED OCH TÄVLA
För att fira att det nu gått ett helt år med webbutiken, så anordnar jag en utlottning av ett paket med saker från butiken. (Tårtkartonger, strössel, metallutstickare, muffinsformar, guldglitter, pärlor, marsipan)

Allt du behöver göra för att delta i utlottningen är att lämna en kommentar på detta inlägg senast kl. 21.00 på måndag den 31/5. Skriv gärna vad du tycker bäst om i butiken, eller om det är något du saknar, men ett enkelt ”hej” räcker för att vara med i utlottningen. (Vinnaren dras slumpmässigt – din kommentar är din lott.) Vill du ha större vinstchans, länka till tävlingen från din blogg, så har du en extra lott.

OBS. Glöm inte att skriva med din mailadress så att jag kan ta kontakt med dig om det är just du som vinner.

Lycka till!

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Dela gärna min sida:

179 thoughts on “Tävling – vi fyller år!

 1. Jag vill såå gärna vara med i tävlingen och håller tummarna stenhårt för vinst! Min favorit är din dvd-kurs då jag är på upplärning för att dekorera tårtor – har en gammal farmor som bakat tårtor i hela sitt liv, så jag har en tung mantel att bära och med dessa tillbehör skulle ju min tillvaro bli iallafall lite enklare!

 2. Grattis på 1-årsdagen!
  Jag vill gärna vara med och tävla om det fina paketet. Det största plusset med din blogg tycker jag är att du endast tar in högkvalitativa varor och Örebrobageriets kavlingsmarsipan slår ju det mesta med hästlängder (tycker jag som till största delen täcker med marsipan då det är det jag får mest efterfrågningar på)!!!

  Hälsningar Therese
  tsirsjo@hotmail.com

 3. Grattis till 1 år!

  Jag vill gärna vara med och tävla om det fina prispaketet.

  Det jag gillar med din butik är faktiskt att du inte har så mycket – och med det menar jag inte att utbudet inte skulle få utökas, utan vad jag menar är att jag som kund får en känsla att de produkter du har har du valt med omsorg baserat på vad du själv använder. Det gör det lättare på sätt och vis än när det finns 4 olika av nästan samma sort, för då undrar man vilken av alla dessa man ska satsa på.
  Dessutom är du en av de få som säljer pedagogiska DVDs, mycket bra för folk som inte har möjlighet att besöka kurser.

  Trevlig helg!
  Cecilia
  flickanokakorna@gmail.com

 4. Supergrattis till att du redan hållit igång butiken ett helt år. Den är verkligen helt perfekt för oss hobbybakare. Favoritprodukt måste nog vara silikonformen till blommor. Även marsipanen är super.

  Självklart vill jag vara med i utlottningen av lite "godis" till tårtbaket.

  /Anna

 5. Är gärna med och tävlar!

  Dina kurser är perfekta presenter till mina anhöriga.

  Kerstin
  kerstinnystrom @ live.com

 6. Såklart man vill vara med och tävla, längesedan jag bakade tårta nu, men det kliar alltid lika mycket i fingrarna när man ser dina skapelser 🙂

 7. Hej.
  Jag vill självklart vara med och tävla om priset.

  För mej är dina dvdkurser guldvärda, eftesom jag bor för långt bort för att kunna gå på en riktig kurs hos dej så blir dvdkurserna ett bra substitut.

  Mvh Anna
  anna_sve@yahoo.se

 8. Vilket mysig hemsida! Visste inte att sådan fanns. Men denna var verkligen toppen! Håller tummarna för första vinst!
  Lägger även in en länk på min blogg: http://yanoz.blogg.se/

  Lycka till framöver med butiken!
  Hälsningar Jessica

 9. hej och grattis!!
  Jag vill vara med i tävlingen och jag gillar mycket din service och snabbt leverans
  Länk finns nu i min blogg;

 10. Hej och Grattis till shoppen 1 år!!

  Jag vill också vara med och tävla! Är inte i närheten så duktig som du är men jag gillar att baka, främst tårtor&cupcakes. Blev helt kär i silikonformarna man formar sockerblommor i, har inte sett dom någon annan stans så blev glatt överraskad. blev även mycket intresserad av sugarpasten du har som man kan använda grädde under! 🙂

  /Therese

 11. Oj oj oj en sådan fin tävling! Håller mina tummar hårt för att jag ska vinna. Skulle gärna klicka hem allt i butiken, men först ut skulle nog ändå dvd:n vara.
  Ber att få gratulera på 1-årsdagen samtidigt och önska lycka till i fortsättningen. Länkar från min blogg!

 12. jag gillar allt med din blogg och butik, blev superglad när jag såg dina fina cupcakeslådor man kan köpa, dom ska jag önska mig när jag fyller år 😉

 13. Jag är ofta in på din sida och imponeras och får ideér till egna tårtor och cupcakes. Du är toppen duktig! Har din första cd och ska köpa den andra också, du förklarar jättebra! Tack för en toppensajt!

 14. Hejsan!

  Grattis till 1-årsdagen och lycka till även i fortsättningen. Jag gillar att dekorera tårtor, men har aldrig gjort cupcakes….än. Så jag hoppas förstås på vinstlotten!

  gotland(at)speedmail.se

 15. Grattis till 1åringen! =)
  Såg denna sida om tårtor och då jag älskar och baka, framförallt tårtor så måste jag ju även vara med och kommentera detta inlägg så jag får vara med i tävlingen! *s*
  Nu ska jag kolla in sidan ännu mer! 😀

  Mvh// Tina
  (smileycat666@hotmail.com)

 16. Vill gärna vinna paketet. Tycker det är roligt att baka och har gjort massor av tårtor under åren. Mest dekorerat med grädde, frukt o marsipan. Var med på din kurs i vintras – jätte kul, hoppas kunna komma tillbaka på fler kurser.
  /Karin

  wikgarden@telia.com

 17. Jag är jättegärna med i tävlingen, detta paket vore ju underbart att vinna! Jag som verkligen älskar att dona i köket! 🙂

  Jag saknar färdigfärgad sockerpasta i shoppen faktiskt. Det är riktigt smidigt när det redan är klart, bekväm som man kan va. Men då jag saknade pastafärg inför dopet, så körde jag karamellfärg, vilket medförde att pastan blev väldigt mjuk och faktiskt börjat "smälta" när dopet var över… :/

  Jag länkar här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/may/kakprat-316.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 18. Wow! Vilket paket! Jag skulle stråla av glädje i flera veckor om jag vann det. Om jag ska önska något från din finfina butik så är det violessens. Har letat efter det med ljus och lykta men bara hittat det på några få ställen

 19. Grattis till jubilaret.

  Min styvdotter som är 10 år och jag har hittat ett gemensamt intresse vilket gagnar både relationen och vår kreativitet. Vi gör cupcakes.

  Däremot har vi inga verktyg och det kostar ju en del att köpa in. Så detta paket är verkligen på önskelistan. Och toppen att man hittar en sån bra webbsida som denna.

  Jag har länkat på min blogg

  http://ewamarie.blogg.se/?tmp=30200647

 20. Hej! Jag är utbildad konditor och har inte jobbat med det på x antal år men nu känner jag hur sugen jag är på att börja tillverka tårtor och andra godsaker igen. Ska tex göra doptårta till dotterns dop 🙂 Jag tycker jätte mycket om de olika utstickarna och kavlingsmarsipanen i de fina färgerna.
  Roligt att hitta en till butik på nätet med massor av fina och billiga (!!!) tårtsaker.
  Hoppas att jag har tur i tävlingen 🙂
  helenahogberg.blogg.se

 21. Grattis!
  Jag vill gärna delta i tävlingen.
  Tyvärr har jag ingen blogg.

  Kram Sandra
  (santtu_nyberg@hotmail.com)

 22. Klart jag vill vara med, är helt ny på din blogg men ska kolla om jag kan lägga till dig på bloglovin.
  Kan inte säga något om butiken då jag är helt ny här. Men däremot firar min mamma och pappa 40 årig bröllops dag snart och då ska det bakas så detta vore kanon och vinna.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

 23. Hej Gunilla!
  Grattis till 1 års firandet av webshopen, jag vill vara med och tävla.
  Har precis köpt mig ett bageri och behöver verkligen all hjälp att komma igång så det paketet hade kommit till stor användning och mer lär jag väl beställa sen också.
  Har länkat till min blogg
  http://ikainnuce.blogg.se/
  Många Kramar
  Ika

 24. Grattis duktiga Gunilla!
  Gillar att spana in din sida och butik för lite inspiration och för lite ögongodis förstås =)
  Jag vill givetvis vara med o tävla om paketet. Jag gillar att du säljer både marsipan och sugarpaste i storpack (för det går åt rätt mkt ibland 😉 ).

  Jag har länkat i min blogg: http://sockerrus.wordpress.com/

  Lycka till i framtiden! =)

  /Lisa
  sockerrus@live.se

 25. Jag vill också vara med och tävla!

  (Hittar inget "fält" man kan skriva in sin mailadress i, utan skickar den istället mer än gärna till dig ifall jag vinner.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.