Stängt i butiken vecka 41 / butiksnytt

Under nästa vecka kommer vi att hålla butiken stängd. Alla beställningar som görs fram till söndag 9 oktober skickas måndag 10 oktober. Tänk på att om du valt förskottsbetalning ska även betalningen vara registrerad den 9 oktober för att kunna skickas innan vi stänger.
Alla beställningar som kommer in under vecka 41 kommer att behandlas i turordning och börjar skickas den 17 oktober igen.
Det går bra att kontakta oss via mail eller Facebook under denna period. Jag svarar som alltid på era frågor.

OBS – vi har fått in pärlemorspray igen och nu i större flaska. Därför säljer vi ut det vi har kvar av den lilla flaskan, – obs endast brons – till specialpris. Skynda fynda, gäller endast så långt lagret räcker.

Vi har också sänkt priserna på flera varor under den senaste tiden. Detta på grun av att butiken växer, och större kvantiteter ger bättre inköpspriser. Dessutom har vi bytt en del leverantörer och skaffat nya, så det är en del nytt på väg in.
De saker som priserna sänkts på är bl. a: utstickarset i metall, silikonformar från BlossomArt, muffinsplåtarna, Sparkling sugar crystals mm

Dela gärna min sida:

2 thoughts on “Stängt i butiken vecka 41 / butiksnytt

 1. Tack snälla du för Baskursen igår den 8/10. Det var såå kul, och jag har lärt mig en massa jag kommer ha nytta av när jag gör tårtor hemma! Bland annat att inte vända på sp:n när jag kavlar den, haha!

  Alla blev jätteimponerade när de såg tårtan, och jag känner mig näst intill som ett proffs! =)

  Hör gärna av dig när kursen i rosetter, volanger och draperingar ska hållas, jag är intresserad av att gå den.

  Lycka till med renoveringen av kyrkan och ha det så bra!

  Mvh
  Sofia Brus
  sofiabrus@email.com

 2. Hej Sofia,

  Åh så kul att höra. Det var verkligen en jättekul dag, även om jag var helt slut efteråt och somnade i soffan innan klockan hunnit bli nio…

  Jag hör av mig när rosett-kursen kommer in på programmet. Det blir ju som sagt i nya lokalen – i mitt slott – och jag hoppas det inte ska dröja alltför länge till.

  Jag har förresten lagt upp bilder från kursen på min hemsida och inom kort även på Facebook. De var alla så himla fina!

  Ha det så bra och baka på!

  Hälsningar
  Gunilla Wall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.