Lite om sponsring

Jag tänkte skriva några rader om sponsring. Det kommer en del förfrågningar från bloggare som vill ha gratisprodukter och i gengäld så skriver de om produkterna och rekommenderar min butik på sin blogg. Jag har valt att inte syssla med den här sortens sponsring och tänkte kanske att jag borde förklara varför.
Jag tycker helt enkelt att det blir missvisande. En rekommendation som är köpt klingar liksom lite falskt. Ialla fall tycker jag det. Dessutom så är det ju enormt svårt att avgöra vem som ska sponsras, för helt klart är att det är ekonomiskt ohållbart att sponsra alla som bloggar och som ber om gratisprodukter. Jag vill ju hålla så låga priser som möjligt i butiken. Kan jag göra det kommer det ju alla kunder till gagn, inte enbart utvalda personer.

Dessutom strävar jag efter att ge en så bra service som möjligt. Både genom snabba leveranser och svar på alla de frågor jag får per mail, nästan dagligen. Jag vill känna att om någon rekommenderar min butik så betyder den rekommendationen någonting. Den har ett värde, för den som rekommenderar står för denna åsikt och jag känner att jag nått fram och gjort min kund nöjd. Det värmer!

Jag kan också tillägga att jag försöker att ordna kampanjer och erbjudanden om lite extra saker i butiken. Detta ska jag fortsätta med, och det kommer även att bli någon mer tävling här på bloggen framöver. (håll utkik)

Jag hoppas alla bakbloggare har förståelse för att jag väljer att avstå från sponsring. Fortsätt blogga, det hjälper till att sprida inspiration till andra och det är så kul att se hur bakandet och dekorerandet sprider sig som en löpeld genom landet. Detta är något som alla bloggare och även läsare bidrar till.

Jag vill avsluta med att tacka alla mina bakglada kunder. Det är för er skull butiken finns!

Dela gärna min sida:

3 thoughts on “Lite om sponsring

  1. Hej Gunilla! Tänkte bara skriva att jag rekommenderar din nätbutik på min blogg för jag är nöjd med den och med dig. Du är verkligen en serviceinriktad person. Mvh Susanne Wikman

  2. Hej Susanne,
    Och tack! Jättekul att se att du skapat en blogg. Jag har ju inte sett någonting du gjort förut, så jag uppskattar verkligen att få en liten inblick och även att kunna följa med framöver. Du är verkligen duktig.
    Hälsningar
    Gunilla

  3. Tack Gunilla! Jag har ju bara hållit på i ett år, så jag har ju verkligen mycket att lära mig fortfarande. Jag hoppats på att din vän Alice förhoppningsvis ska ha några modelleringskurser i vår. :0) I mitt senaste blogginlägg som jag la upp precis hänvisade jag till din butik var man kan köpa sakerna jag använt mig utav och även till en av dina steg för steg beskrivningar. Hoppas det är okej! Det är ju bra reklam för dig! Mvh Susanne Wikman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.