Insidan är viktig

Smaktestet jag gjorde tidigare i veckan blev så lyckat att jag gjorde ännu en liten minitårta som familjen fick vara testpanel till nu i helgen. Vi var rörande eniga om det det här var verkligen jättegott!

Jag passade också på att ta en bild på insidan, bara för att fresta er med. 🙂

Innehållet är alltså: tre ljusa bottnar med hackade pecannötter och en biskvibotten, fylld med chokladmousse och chokladsås och vaniljmousse. Ganska enkla smaker egentligen, men kombinationen var absolut succé.
Dela gärna min sida:

4 thoughts on “Insidan är viktig

 1. Hej Paulina,

  Ja, för det finns ju ingen anledning att äta tårta om det inte är gott!
  Till denna använde jag en liten rund 15 cm form. Jag har i och för sig ännu mindre formar, men det kan bli för ”plåttrigt” att dimensionera recept i så liten skala.
  Men det händer att jag gör stora testtåror också, när jag har en extra stor testpanel att använda mig av.

  Hälsningar
  Gunilla

 2. Dina tårtor är helt underbart vackra och ser så frestande goda ut.
  Skulle gärna vilja få receptet på någon botten eller fyllning.

  Hälsningar
  Irene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.