Första avsnittet avklarat

image

Så äntligen var då Det stora tårtslaget igång. Min skräck för att se och höra mig själv på TV har lagt sig. Även om det är väldigt ovant, så kändes det ändå helt OK.

Jag vet inte om jag känner mig så stolt över att ha vunnit dekorutmaningen i en teknik som nästan aldrig används i vår tårtvärld, men visst är det jättekul att vinna när man ställs inför en utmaning. Och det var förståss enormt roligt att vinna den allra första tårtutmaningen! Så nästa vecka har jag ett stjärnförkläde, och då är det maträtter som står på programmet. Jag lovar att ni inte kommer att bli besvikna!

På köket.se hittar ni receptet på min citron och hallontårta. (De har skrivit svarvinbärscoulis när det ska vara halloncoulis, men receptet är rätt, så följ det)

http://www.koket.se/citron-och-hallontarta-med-marangsmorkram

 

Dela gärna min sida:

2 thoughts on “Första avsnittet avklarat

  1. Som sagt det är inte bara yta som räknas innehållet lika viktigt
    Snyggt jobbat Gunilla

  2. Grattis till segern i det första programmet. Hoppas det blir fler och att du står som vinnare i sista programmet.

    Jag håller tummarna och ser fram emot de kommande programmen.

Comments are closed.