Flytt till nya lokaler

Så blev det då äntligen dags för första steget in i den nya lokalen. Efter närmare två och ett halvt års arbete med denna fantastiska fastighet kan jag nu äntligen visa upp lite resultat. Vi är på intet sätt färdiga… halva huset är fortfarande en byggarbetsplats och en hel del återstår att göra. Men det är i alla fall så pass färdigt att mitt lager har kunnat flytta in. Så här kommer en första liten titt in i mitt Slott!

Vi börjar med utsidan.

En liten titt på butiksdelen i kurslokalen.

Och så en vy över salen, med tre av de fyra fönster som finns i blivande kurslokalen. Här har vi högt till tak!
Jag ser verkligen fram emot att få välkomna kursdeltagare hit, men det kommer att dröja ett litet tag till innan det blir dags. Jag har börjat planlägga ett kursprogram för hösten, så det är inte alltför avlägset.

Dela gärna min sida:

3 thoughts on “Flytt till nya lokaler

  1. Gunilla, det ser helt underbart ut!! Vilken otrolig fastighet och vilket enormt jobb ni måste ha lagt ned för att få den iordning. Hoppas på att få till en möjlighet att komma och hälsa på dig.
    Kram
    Anna

  2. Det ser verkligen helt fantastiskt ut, allt hårt arbete har gett utdelning! Vilken dröm att få gå på tårtkurs i den underbara miljön. Ser verkligen fram emot att komma och hälsa på i sockerslottet =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.