En tårta till mig

Idag fyller jag år, och man kan ju tycka att det är självklart att jag ska fira med tårta. Men egentligen är det inte så självklart, för i ärlighetens namn måste jag medge att jag är lite trött på tårta…..
Men på något sätt så känns det ändå fel att tårtbakerskan inte ska få tårta, så i år bakades det trots allt en liten tårta, om än ganska enkel. Jag blev inspirerad av våren som börjar kännas i luften.
Bild på hela tårtan finns som vanligt i mitt galleri, här.

Dela gärna min sida:

2 thoughts on “En tårta till mig

  1. Stort grattis på din dag! Har blivit ett ivrigt fan av dina tårtor sedan en väninna visade mig din hemsida i julas. Nu är jag inne med jämna mellanrum för att kolla allt nytt…! Håller på att planera bröllop och just bröllopssidan är med andra ord välbesökt just nu…! Tyvärr bor jag i Norge och ska ha bröllopet på västkusten så det blir nog svårt med avhämtning i Kristinehamn, annars hade du haft en beställning från mig.

    Du är bara helt fantastiskt duktig, all ära till dig!

    Hälsningar Caroline

    http://www.karlsebakken37.blogspot.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.