Jag tänkte dela med mig av en lite ovanlig bild. Jag gillar den skarpt!
De flesta bilder på mina tårtor är när de står prydligt uppställda med fotobakgrund och rätt ljussättning. Denna är mer en ögonblicksbild och dessutom i en kul miljö. Det är väl därför jag gillar den så.
Jag har fått den av brudparet som satte in sina champagneglas efter fotograferingen i väntan på vigseln, och infallet att ta en bild var helt rätt.
vilken fantastiskt vacker tårta!! WOW!
den här bloggen läggs bland favoriter!
/Linda
Häftigt med grädde och Créme Fraiche i bakgrunden.
Och vilken fantastiskt vacker tårta, och glas för den delen.
Hejsan! Jag såg att du gjort sådana "Cake pops". Jag har tittat runt lite på internet, men jag förstår inte riktigt hur man gör och vill verkligen testa att göra cake pops någon gång.
Är det bara att göra en sockerkaka ungefär, fast i en form?
Sen då? Vad använder man för att få "kakan" att hålla ihop? Kan man ta i philadelphia ost och smaksätta med vaniljsocker?
Vad används för att dekorera dem osv?
Skulle vara väldigt tacksam över en beskrivning!
Måste tillägga att dina bakverk är underbara!
MVH/ Angelica