Bröllopstårta till Allt om Mat

Igår hade jag en oerhört spännnde och inspirerande dag. Tog tåget till Stockholm och spenderade hela dagen på Allt om Mats redaktion. Som trogen prenumerant av denna fantastiska mattidning sedan 15 år tillbaka så var det oerhört kul att få komma in och träffa redaktionen och se deras härliga provkök. Och dessutom få jobba i det ! Hur kul som helst.
Anledningen till mitt besök var att jag dekorerade den bröllopstårta som kommer att vara med i deras Festspecial som kommer ut i maj nästa år.
Den är bakad efter mina recept, både kaka och fyllningar och sedan dekorerad efter min design och instruktioner. Mer än så säger jag inte, annat än att den blev fantastiskt fin och jag ser fram emot att se det hela till våren. Ni som är nyfikna få helt enkelt ge er till tåls.

Dela gärna min sida:

2 thoughts on “Bröllopstårta till Allt om Mat

  1. åh vad spännande! Du är verkligen oerhört duktig. Jag har precis börjat med cupcakes, jag har en stor passion för matlagning och nu vill jag utveckla det till snygga cupcakes;=)

    Kram erica

    ps. hit återvänder jag gärna!!ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.