Äntligen! Dom är här nu!

Kan man vänta för länge på något gott? Ja absolut! Jag hade definitivt inte mått bra av att få vänta ens en dag till på dessa godbitar.

Nu är de alltså äntligen levererade från fabriken – mina DVD filmer – och jag är lycklig som ett barn på julafton. Det är fantastiskt att äntligen få hålla den riktiga filmen i min hand. Jag är så stolt!

Jag hoppas nu att ni alla som redan beställt filmen kommer att glädjas lika mycket som jag när ni får era paket. De flesta antagligen redan imorgon, för nu ska jag iväg till posten med den första omgången….

Dela gärna min sida:

4 thoughts on “Äntligen! Dom är här nu!

  1. Jag äter inte tårtor eller sötsaker – Men jag kikar gärna på alla dina fantastiska bilder på dina fantastiska tårtor. Jag blir så himla sugen – Jag jag blir då främst sugen på att se mer och skulle verkligen vilja kunna göra egna dekorationer. Jag är verkligen avundsjuk. (Men förhoppningstvist är jag bra på något annat.) Med detta vill jag säga att jag lite då och då går in och kikar och njuter av all härlighet.

    Elisabeth Molin
    http://www.snevide.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.