Lagom till jul fick jag äntligen tillfälle att praktisera lite av kunskaperna från chokladpralinkursen i Barcelona tidigare i höst. Tyvärr hann jag inte allt jag hade tänkt, men tre sorter blev det, med egenkomponerade recept.
Lakritsganache till vänster, kastanj i mitten och blåbär till höger.
De ser så härligt många ut…
Packade i fina askar blir de en perfekt gå-bort-present i jul. Man kan ju inte äta allt själv…
De ser otroligt smarriga ut – och fina!! Funderar på om du har tänkt dig att ha någon kurs i ämnet framöver?? Jag vill gärna lära mig!
God fortsättning!!
Jenny/Tårtfia
My god, de ser ju superavancerade och "köpta" ut 🙂 Bra jobbat! Nu måste jag nog gå och köpa praliner och smaska lite 🙂
Så himla fina de blev, imponerad!!!
Kan bara intyga att dom är sååå goooda! Lakris, Kastanj, Blåbär och Mörk choklad :)Tack Gunilla.